Busreis naar Leipzig

Redactie Items, 30 juli 2011

Norm=Form symposium

Design Den Haag organiseert samen met het Haagse ontwerpbureau Ontwerpwerk een driedaagse stedentrip naar Leipzig voor ontwerpers, architecten en studenten. Tijdens een symposium wisselen Nederlandse en Duitse ontwerpers ervaringen uit. Items lezers kunnen 2 gratis tickets winnen!

De tentoonstelling Norm=Form over standaardisatie en design stond vorig jaar in het Gemeentemuseum Den Haag en tijdens RUHR.2010 in Essen. Nu volgt er een symposium in Leipzig, Duitsland. Een goede gelegenheid om Duits-Nederlandse professionals te ontmoeten en ideeën uit te wisselen over identiteit en standaardisatie. Hoe zouden we kunnen samenwerken en is standaardisatie een belemmering of juist een voordeel? Tijdens presentaties in Peka Kucha-stijl geven professionals en studenten hun ideeën prijs.

Op het programma staan o.a. introducties van Timo de Rijk (Design Cultures), Helfried Christoph (OKA kantoormeubilair), Ton Dorresteijn (Studio Dumbar), Gregor Clemens (modeontwerper Lac et Met) en Eric van Egeraat (architect). Het volledige programma staat hier.

De ontmoetingen beginnen al op de heenreis in de bus. Ontwerpers, architecten en studenten reizen samen naar Leipzig en nemen op vrijdag 2 september deel aan het symposium. Op donderdag 1 september vertrekt de bus vanuit Den Haag voor het driedaags programma.

De driedaagse design busreis kost all in € 270,- per persoon. Aanmelden kan hier.

Wil je je opgeven voor een Pecha Kucha stijl presentatie, meld je dan hier aan.

Items mag onder haar abonnees voor twee personen deelname aan de geheel verzorgde Norm=Form in Leipzig reis verloten.
Bij de driedaagse reis is inbegrepen: busretour NL – Leipzig, 2 x hotelovernachting (op basis van een 2-persoonskamer), 2 x ontbijt, 2 x lunch, 2 x avondeten en entree symposium.

Wil je kans maken op gratis deelname aan deze interessante reis? Mail voor 15 augustus je motivatie naar info@items.nl. De winnaar krijgt voor 27 augustus bericht.

... reageer