Mercure Cultuurprijs 2011

Redactie Items, 03 juni 2011

Bedenk een nieuwe tafelconcept

Geef je visie op tafelaankleding en servies van de Mercure hotel- restaurants en win een reis naar Sydney.

De keten Mercure hotels heeft een wedstrijd uitgeschreven om een tafelconcept te bedenken voor tafelaankleding en het servies van de restaurants van de hotels. Zowel afgestudeerde als nog studerende beeldend kunstenaars, vormgevers, ontwerpers, architecten zijn uitgenodigd om hun visie op servies, tafellinnen, kandelaars, bestek van de keten te geven. Hierbij staan vernieuwing, vormgeving, materiaalgebruik, functionaliteit centraal. Een en ander moet natuurlijk passen in een hotelomgeving. De jury bestaat ondermeer uit Renny Ramakers (Droog Design) en Kees van Twist (directeur Groningermuseum). Het winnende concept maakt kans tenminste gedeeltelijk uitgevoerd te worden. De winnaar krijgt een 7-daagse reis naar Sydney, Australië.

Inschrijven en inzenden kan tot en met 1 september 2011.

Klik voor meer informatie op de banner op deze site.

... reageer