Part of a Bigger Plan & Louis Vuitton

Fritzi Ponse, 07 maart 2012

Christian Borstlap van Part of a Bigger Plan heeft een nieuwe animatie gemaakt voor Louis Vuitton in opdracht van NOWNESS. Na de The Great Journey of Little Bag Charms, is Louis Vuitton 1 een grafisch eerbetoon aan de man die in 1854 het gelijknamige modehuis oprichtte.

De film wordt vertoond op een muur van 6 bij 2 meter in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Daar opent 9 maart de expositie Louis Vuitton Marc Jacobs die gaat over de invloed van Marc Jacobs (artistiek directeur van LV sinds 1997) en Louis Vuitton op de gehele modeindustrie.

Christian Borstlap: Louis Vuitton I on Nowness.com.

regie: Christian Borstlap
productie: Part of a Bigger Plan
Post productie: Glassworks
muziek: 'Dave's Dream', Broadcast.


The Great Journey of Little Bag Charms
Al meer dan tien jaar maakt Louis Vuitton bedeltjes die aan de wereldberoemde tassen gehangen worden: de 'Little Bagcharms' zijn gewilde collectors items.Ter gelegenheid van de lancering van de 'Hot air Balloon Bag Charm' creëerde Part of a Bigger Plan van Christian Borstlap The Great Journey of Little Bagcharms, in opdracht van Louis Vuitton in Parijs. In deze animatie volgen we een miniatuur versie van de monogram-koffer die een reis maakt door een surrealistisch landschap, hangend aan een heteluchtballon.

Bekijk de film via deze link op het nieuwe webplatform van Louis Vuitton: New Now.
 


creatie & productie: Part of a Bigger Plan
regie: Christian Borstlap
muziek: the Dø, 'too insistent', courtesy of Wagram Music
animatie: Manuel Ferrari, the Ambassadors
 

Boven en onder: screenshots van The Great Journey of Little Bagcharms

... reageer