Fusie Fondsen

Max Bruinsma, 31 maart 2011

Informatieve website

Het Fonds BKVB en de Mondriaan Stichting hebben een nieuwe website gelanceerd met informatie over de aanstaande fusie tussen beide cultuurfondsen.

Via www.mondriaanfondsbkvb.org wordt alle beschikbare informatie over de fusie en het nieuwe fonds bekend gemaakt. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn of meer bekend is, wordt dat via deze site naar buiten gebracht. Ook wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen.

De bedoeling is dat het nieuwe fonds op 1 juli 2011 een feit is. Voor de aanvragers blijven tot 1 januari 2013 in principe alle ondersteuningsmogelijkheden uit de huidige cultuurplanperiode bestaan, op eventuele overlappende regelingen na. Ondertussen wordt gewerkt aan een nieuw beleidsplan dat vanaf 2013 door het nieuwe fonds zal worden uitgevoerd.

... reageer