Feed ITEMS to your brain

Redactie Items, 28 december 2012

Vandaag verschijnt voorlopig het laatste nummer van ITEMS – al is dat het laatste wat we wilden. We willen namelijk doorgaan met het maken van een onafhankelijk, informatief, kritisch, stevig blad. Een platform voor ontwerpers en iedereen die in ontwerpen geïnteresseerd is. Daar hebben we onze lezers hard bij nodig, inhoudelijk maar ook financieel, als abonnee en sympathisant.

Zoals alle nummers van het afgelopen jaar bevat ITEMS #6 bijzondere omstekers, die deze keer zijn ingevuld door een aantal bevriende ontwerpers en ontwerpbureaus. KesselsKramer, Studio Dumbar, Designpolitie, Lust, Jan van Toorn, Viktor Hachmang, Tim Enthoven, Cox & Grusenmeyer betuigen hun steun door middel van unieke grafische ontwerpen die alleen qua kleur overeenkomen.

Studio Dumbar maakte bovendien een filmpje met een duidelijke boodschap: 'Feed ITEMS to your brain'. Erik de Vlaam legt uit: 'Het beeld dat we hebben gemaakt is een eenvoudige verbeelding wat ons het beste lijkt voor ontwerpers; meer ITEMS je brein in. Dat is goed voor beide, want het is misschien een cliché (maar waar!) ITEMS is een inspiratie.'

Wil je ook iets doen? Betuig je steun, word of blijf abonnee, zeg sponsoring en/of advertenties toe, en koop het nieuwe nummer met de bijzondere omstekers. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en check onze website en Facebookpagina om op de hoogte te blijven. Want ITEMS komt geheel vernieuwd terug!

... reageer