Letterproeftuin dag 2

Redactie Items, 20 september 2012

Ontwerpers Yorit Kluitman, Timon van der Hijden en Jaron Korvinus bieden een kijkje achter de schermen van hun Letterproeftuin, de mobiele werkplaats die in Breda is neergestreken op uitnodiging van het Graphic Design Festival Breda 2012. Dag 2 van Letterproeftuin. 

Gisteren was de opening van het Graphic Design Festival. Het was tevens de laatste dag dat de jongens van Fizzz Bzzz aan het werk waren in onze Letterproeftuin. Het was geweldig dat ze er waren. Terwijl Nathan en Jordy als maniakken produceerden, waren Alexander en Benoit hypergefocust op een herinterpretatie van de’ Brillo Box’ (Warhol, 1964). De titel: ‘Onomatopoeia Poetry Box’. Kijk voor foto’s: here

We hadden niet verwacht dat het woensdagmorgen al zo druk zou zijn, maar de tentoonstelling bleef de rest van de dag bezoekers trekken. We denken zelfs dat ze het leuk vonden; iedereen stak zij neus overal in en probeerde verstopte pareltjes te ontdekken. We blijven tot zondag aan het werk. Wie langs wil komen, kom!

 

Locatie

Letterproeftuin
Huis voor Beeldcultuur
Reigerstraat 16
4811 XB Breda
tel: 076 751 49 00
e-mail: info@huisvoorbeeldcultuur.nl

... reageer