Beyond Problem Solving: Paraplu

Robbert van Strien, 24 februari 2011

De ontwerpers van het Taiwanese bureau 25togo verzonnen een vernuftige oplossing voor mensen die hun paraplu graag op ooghoogte houden.

Beyond Problem Solving: Paraplu met kijkgaten

Ontwerpers beschouwen zichzelf graag als 'Problem Solvers', ook al is die eretitel lang niet meer zo verheerlijkend als in de hoogtijdagen van het modernisme. In deze column: vreemde oplossingen voor bizarre - vaak non-existente - problemen.

De ontwerpers van het Taiwanese bureau 25togo waren het waarschijnlijk zo zat om in de regen voortdurend tegen elkaar op te botsen - als gevolg van die onhandige paraplu's die je het zicht ontnemen als je ze op ooghoogte houdt - dat ze een vernuftige oplossing verzonnen. Een kijkgat!

Via: DesignBoom

... reageer