Items Live 9

web vs. print

De nieuwe Items website, online media, games, conditionals

Woensdag 23 maart
@ Pakhuis de Zwijger

Items presenteert op deze avond zijn nieuwe website en gaat in gesprek met Willem Velthoven (Mediamatic), Jonathan Looman (art-director Bright) en Jeroen Barendse (Lust)  over de sterk verbrede rol van online media voor kranten en tijdschriften. Hoe ontwerp je blad, website, e-readers en andere mobiele media tot één naadloos communicatieplatform, zonder dat elk medium een kopie van het andere wordt? Hoe ontwerp je de interface tussen de digitale media en hun lezers? Items blikt vooruit op de toekomst van het lezen. 

Verder nemen we, onder hartelijke dankzegging, afscheid van Conditional Design, de ontwerpersgroep van Luna Maurer, Jonathan Puckey, Roel Wouters en Edo Paulus, die de afgelopen jaargang in elk nummer van Items een zelfgenererend vormsysteem aan de lezers voordeden. Plus: Niels ’t Hooft (Bashers) over independent games, een nieuwe loot aan de stam van het Dutch Design? 

En onze vaste columnist Joost Overbeek.

Locatie

Pakhuis De Zwijger, Grote zaal
tijd: 20.00–22.00
rsvp: zwijger@itemsmagazine.com

Route

Routebeschrijving

... reageer