Knuffelbeertjesschedels

Robbert van Strien, 02 maart 2011

Vilten anatomie van knuffels

Stephanie Metz geeft inzicht in de natuurlijke historie van teddybeertjes - in toepasselijk vilt.

De meeste schedels die in de context van een museum voor natuurlijke historie worden gepresenteerd, hebben uit zichzelf een nogal kille uitstraling. Of eigenlijk: allemaal. Zelfs de dieren met het hoogste knuffelgehalte zijn, ontdaan van vlees en zachte vacht, ineens nogal lugubere knuffelpartners.

Zelfs de schedels van knuffelberen zijn een tikje angstaanjagend - hoe fantastische ze ook zijn gemaakt. Stephanie Metz maakte een zeer mooie Teddy Bear Natural History; en ook al zijn haar schedels gemaakt van vilt, alsnog zouden we niet graag  naast een van die hologigen in slaap vallen.

Via: Dude Craft

... reageer