Een beetje vent brouwt zijn eigen bier.

Robbert van Strien, 14 april 2011

Beertenders zijn voor watjes.

Kant-en-klaar bier in mini-fusten? Je komt er als vent niet meer mee weg.

WilliamsWarn brengt een (min of meer) betaalbare huis-tuin-en-keuken bierbrouwmachine op de markt. Daarin kun je - in zeven dagen - je eigen bier brouwen, met behulp van voorgeprepareerde sets ingrediënten; maar je kunt ook zelf aan het experimenteren slaan met ingrediënten, gisttemperatuur, en luchtdruk. De eerste zes dagen fermenteert, koelt en reinigt je brouwsel - op de zevende dag kun je tappen.

De vormgeving van de machine is duidelijk ontwikkeld met een bepaalde doelgroep in gedachten: het ding is strak, robuust, en boven alles: hij glimt flink. Daarnaast zitten er allemaal profi knopjes en wijzertjes op: deze machine in huis hebben levert je geheid heel wat macho-puntjes op. Hij is wel wat groot - en blend misschien niet helemaal met de rest van je interieur - maar kom op: je eigen bierbrouwerij!

The WilliamsWarn Personal Brewery from WilliamsWarn on Vimeo.

Via: Geeks are Sexy

... reageer