OBJECT Rotterdam in het NAi

Redactie Items, 26 november 2012

Nieuwe locatie voor designbeurs

OBJECT Rotterdam, het 'design-zusje' van Art Rotterdam, is uitgegroeid tot volwaardige publiekstrekker en gaat verhuizen. 

De beurs voor eigentijdse vormgeving in Rotterdam, voorheen gevestigd in het gebouw tegenover Las Palmas waar ook het Nederlands Fotomuseum zit, verkast voor de komende editie (van 7 tot en met 10 februari 2013) naar het Nederlands Architectuurinstituut (NAi), onderdeel van Het Nieuwe Instituut.

Het NAi/Het Nieuwe Instituut voor architectuur, design en e-cultuur, versterkt de wisselwerking tussen verschillende ontwerpdisciplines. Anne van der Zwaag, Directeur van OBJECT Rotterdam, licht toe: ‘deze locatie biedt zowel inhoudelijk als organisatorisch de context en continuïteit die OBJECT nodig heeft en zal de beurs op beide vlakken versterken. Het belooft een spannende editie te worden, op een dynamische plek, in een bijzonder gebouw.’

OBJECT Rotterdam gaat in 2013 zelfstanding verder maar zal aangesloten blijven bij Art Rotterdam en de andere evenementen in deze periode. 

Beeld: Studio Vij5 en Lizan Freijsen tijdens OBJECT Rotterdam 2012 op de oude locatie

Locatie

NAi (Het Nieuwe Instituut)
Museumpark 25, Rotterdam

Donderdag 7 februari 10.00-18.00 uur
Vrijdag 8 februari 10:00-21:00 uur
Zaterdag 9 en zondag 10 februari 11:00-18:00 uur

... reageer