Open call voor posters

Redactie Items, 14 juni 2012

Grafisch vormgevers opgelet: er is een open call voor posters. Vijf niet geselecteerde ontwerpers maken kans om mee te doen aan het inmiddels bekende Poster Project GDFB2012 dat tijdens het Graphic Design Festival Breda 2012 van 19 t/m 23 september te zien is.
Tot 25 juni kunnen de posters worden ingezonden.
De vijf geselecteerde affiches zullen op A0-formaat worden getoond in de openbare ruimte in het centrum van Breda samen met zo’n vijftig posters van toonaangevende internationale ontwerpers. Onder hen bevinden zich onder andere Silo, Gorilla, Sean Freeman (UK), James Victore (USA) en ook de vormgevers van Items: Almanak. Zij maken voor het project een nieuw affiche waarmee ze de stelling: ‘greed is out, empathy is in’ op eigen wijze verbeelden.

 


 

Voor meer informatie en voorwaarden: mail Vera Butter: vera@gdfb.nl. Of ga naar: www.graphicdesignfestival.nl
 

... reageer