Letterproeftuin dag 1

Redactie Items, 18 september 2012

De komende drie dagen bieden ontwerpers Yorit Kluitman, Timon van der Hijden en Jaron Korvinus een kijkje achter de schermen van hun Letterproeftuin, de mobiele werkplaats die in Breda is neergestreken op uitnodiging van het Graphic Design Festival Breda 2012. 

Dag 1.

Een internationaal gezelschap van Nathan CowenFizzz Bzzzz! en Jordy van den Nieuwendijk sluit zich bij onze Letterporeftuin aan. Locatie: het Huis voor Beeldcultuur in Breda. Zodra de gasten de werkplaats zagen gingen ze meteen als gekken aan het werk. De werkplaats veranderde in een 'hors catégorie' kleurenexplosie. Er is nu al te weinig plek over om al het werk dat gemaakt is te laten. Mr Cowen werkt op museumformaat papier met ecoline, de jongens van Fizzz Bzzzz! herinterpreteren kunststukken uit de twinitigste eeuw en Jordy...we weten niet precies wat hij aan het doen is, maar hij is in ieder geval nog niet gestopt met werken. 

Wie niet naar Breda kan komen kan het werkproces volgen op Facebook.com/letterproeftuin of via de website: www.letterproeftuin.com.

Locatie

 

Letterproeftuin
Huis voor Beeldcultuur
Reigerstraat 16
4811 XB Breda
tel: 076 751 49 00
e-mail: info@huisvoorbeeldcultuur.nl

 

... reageer