BNO Tallks 08: Green targets

Pao Lien Djie, 15 april 2011

Amsterdam

Tijdens de BNO Tallks van donderdag 21 april 2011 staat het onderzoek 'Setting sustainability targets: a design agency perspective' centraal , dat Myrthe Yeh aan de TU Delft uitvoerde, i.s.m. Syntens en de BNO, en waar de Groene Offerte aanleiding voor was. Aan de orde komen bureauvisies, duurzame checklists, eco-indicatoren, Cradle-to-Cradle, design for disassembly, productinnovatie, sociale bewustwording, tenders, overtuigen van opdrachtgevers en meer. Met intermezzo’s van de Groene Offerte.

Met onder andere: Ruud Boer (Bataafsche Teeken Maatschappij), Gabriela Bustamante en Caro Isern (LSDP), Andreas Knol (Bluelarix Designworks), Niels van Marle (We Are Perspective), Ingrid de Pauw (IDEAL&CO) en Myrthe Yeh (TU Delft). Moderator van de avond is Mieke van der Wilt.

 

Items mag vijf gratis kaarten verloten!

 

Mail uiterlijk woensdag 20 april voor 17:00 naar tallks@bno.nl o.v.v. Items actie BNO Tallks 8.

 

Locatie

De Zwijger

Piet Heinkade 179

1019 HC Amsterdam

Aanvang: 19:00 uur (inloop), 19.30 uur (talkshow)

... reageer